Stora staden

Åka till stan med syster i solen, ska bli så mysigt :)

Myspysdag

Jag är frisk igen. Isak är lite sjuk ännu den lillen.. Igår fick stackarn extremt röd bumpis och stckarn hade så ont, idag också. Vet inte varför de blev så. Han har legat utan blöja massor igår/idag.. Idag hade vi sååå mysigt. Låg med täcken och kuddar på golvet och bara mös, så underbart att bara få ligga och mysa med min aldeles egna helunderbara son!

IDAG KOM EN TILL TAND! I fredags ploppade den första fram. Vänster fram neree. Idag den högra. Gullrumpa!
Ska ladda upp bilder senare/imorgon på min guldgosse! Och på våran mysstund!

Puss

Sjuk sjuk sjuk

Sjukt barn.. Sjuk jag.. Sjukt ostädat hem.. Sjukt jobbigt. Idag mår vi lite bättre än gårdagen som va hemsk.. Ingenting känns bra när man är sjuk och lillen är sjukare. Inget annat än hans lilla leende som kommer fram ibland. Han kämpar på och försöker ha humöret på topp fast näsan rinner och halva lungorna hostats upp! Mitt lilla guld!

Barncancer..

Läste mammabeckas blogg när hon hade lagt upp ett hjärtskärande inlägg.. Ett litet barn som blivit till ängel... Jag gick vidare och tröck på länken hon hade lagt in... De gör så ont i mig att se dehär... Jag började gråta.. Och tänka.. Stackars liten.. Så synd när inte alla kan få vara med.. De kändes fel att bara lämna denhär tanken på pojken.. Jag lämnade därför ett bidrag för att de kändes fel att INTE göra de.. Alla borde göra de, ett litet eller stort, spelar ingen roll. Kändes lite bättre efter att jag gjort dehär. <--   




R.I.P


Liten liten med en liten liten i munnen!

Mysmys... Idag skulle jag till tandspecialist i stan, antog att dom skulle slita ut min tand som alla kollat på så många gånger.. Tog med min pappi eftersom jag, som den mes jag kan va, har fått tandläkarskräck efter alla tusen besök senaste månaderna. Det visade sig att jag tagit med pappa från hans jobb bara för att han ska höra att jag inte får ha socker i kaffet och titta när tanten som pratade tokigt lärde mig borsta gaddarna... Hehe ! Ingen utsliten tand idag heller då!

Åkte till unga-mamma-gruppen idag i Hagalund.. De va väl som vanligt... Isak lyckades välta min kaffekopp så de va kaffe överallt! Jag tycker att alla där som faktist har egna små godingar, borde veta att sånt händer ibland, att bäbisarmar kan bli 3 meter långa om man kollar bort en millesekund. Tydligen inte. Kände mig utpekad och som att alla tyckte jag va någon idiot typ... Jäjä.. JAG vet iaf att sånt kan hända! ( nej, kaffet va inte varmt, de va som vanligt med mitt kaffe iskallt. inget barn blev nerkaffad!)

Efter lite promenad i hagalund och en vända upp till syster min, gick jag till centrum. Hade ringt doktorn för att be dom kolla till mitt gullebarn, för han verkar bli förkyld å få någon dum hosta.. De va okey. Fick hostmeducin..



NU DEN STORA LILLA GREJJEN!
Min prins har fått en miniminitand idag! Idag fick han sin första första tand! Man ser dock inget, men man känner den.. Som en sylvass liten glasbit! Mammas bäbis har en tand. Woho!



!!

Har matat Isak, idag blev de kyckling med pasta och persika och päronpure till efterätt, mums!

Här om dagen var vi allihop hos Isaks faster och familj, som precis kommit hem från Thailand! Isak fick finfina Billabong shorts och ett gäng strumpor. Faster blandade även ihop en god pure av thailändsk mango till lillen, vilket va mycket uppskattat! Vi fick god mat också!
Igårkväll så fixade jag, syster och Paula ihop några hundringar var på ett grymt töntigt och tråkigt "jobb". Min spargris blev iaf superglad, jag fick mest ont i huvudet!
Min prins e världsduktig! Ställer sig i krypställning helahela tiden. Han ska bara fatta hur man flyttar armar och ben frammåt så e han igång!
 sitter med lillen i knät och ska gå och leka med skallror, höhö.

puss

Isak gör sittande framsteg :)

 :) :) :)

Nu har de bokats kryssning! Min syster pojkvänn fyllde år igår, och min syster fyller 20 den 12 maj.. Så dom fick kryssning i födelsedagspresent, så ska min mamma, hennes man, jag och 2 tjejkompisar till mig och syster följa med.. Har jag tänkt igenom om jag verkligen kommer klara av att vara borta från min prins så länge? Nej.... Jag vet att allt kommer gå bra, det är jag bara över en natt och Jocke (min sambo, barnets pappa) är ju hemma med han heeellaaa tiden och kan ta hand om honom lika bra som jag kan... Vi åker iaf 30 maj så de är ett tag kvar....

Vilken härlig dag! Åkte till min pappa på hans kollonistuga och jag och Isak låg på en filt i värmen! Sååå mysigt! Åkte sedan till mamma och grillade med familj :)

IDAG så har mitt allt, Isak, kunnat sitta upp helt själv utan att drutta omkull efter några sekunder! Han e så duktig och jag e såååå stolt över han! Mamman lilla gladunge!

Får se om T och hennes lilla kommer hem till mig imorgon, vore trevligt :)


SovaSovaSova! Pusss


              Mammas liten va mycket liten då! Och rolig e han också:)


Familj är nog de bästa, familj åt bägge hållen!

Vilken dag.. Trist dag.. Känns trist.. Antagligen för de gråa vädret! Men inte hänga läpp för de :)
Idag ska jag till centrum för att möta min mamma och lillebror, dom ska tydligen fixa några saker på banken och även kolla runt till lite kläder till brorsan, funderar på att agera "snäll-generös-mysig-storesyster" om han hittar något han vill ha :) Sedan ska jag med mamma hem, min storebror kommer nog ikväll. HAn har sin flickvän i finland så dom åker mellan hej vilt! De är kul att träffa han. De ger mycket. Han är en smart, mycket klok och häftig människa helt enkelt :)

Idag dunkade mitt mammahjärta extra hårt, när jag såg att min lilla gosbebis ställde sig i "krypställning" , alltså på knäna och händerna, helt helt själv! Iofs bara en snabbis, men de gjorde han! Brukar lyfta upp han lite till den ställningen, men att han kom upp helt själv va något nytt! Tror min lilla spädis snart kryper. Känns så konstigt för då e han ju så stor, han ska ju vara mamma lilla mysplutt i evigheter till! :)

Diska, dammsuga, skura, plocka in tvätt...mera..mera...mera. De är en evighetsmaskin, tralala!




Stora staden

Kom precis hem från stan, har träffat min gammla kontaktperson. Vi fikade och pratade en stund. Lika trevligt som vanligt. Gick sedan till HM och handlade lite till Isak, en mössa med skärm för solen, en scarf och 2 pyjamas! Köpte också  en "nål" Unicef för att sponsra. Den kostar 20 kr och jag tycker alla, speciellt föräldrar, borde göra de. INgen större summa, den är ganska söt att ha på te.x vagnen och att bidra dit känns bara helt rätt!
Nu ska här städas och äta mat.. Och natta min lilla prins. De blir så konstigt nu när de e ljust länge.. De känns som att klockan inte alls är mycket!

Kram :)

Bilden fåår duga, på Unicef pin!Åka tunnelbana och bita heltokigt på nappen

:)

Jag blir som besatt när solen kommer fram. Vill bara sola sola sola och va glad :)
Igår va jag och J och fyllde i faderskapsintygen och papper om delad vårdnad. Man måste göra de om man inte är gifta... De gick jättebra, kändes lite läskigt bara haha för dom frågade skumma frågor och tog in "vittnen" när vi fyllde i papper... Sen åkte vi till min mamma som har den underbaraste balkongen av alla! Sol och supervarmt alltid!
Mamma och jag åkte till willys och storhandlade.. Jag e dålig på de... Blir så dyrt och ändå inte allt för mycket mat.. Men de gick någorlunda iaf.
Väl hemma åt jag middag sedan kom min (coola?!)  syster hit. Pratade om mycket.. Till exempel vad hon vill blir och vad hon vill jobba med.. Intressant dedär, de e sååå svårt... Sen e man väl någorlunda trött på skolan så 3 år till efter gymnasiet känns jobbigt, men vad har man för val nu för tiden?!



Solsolsol! Puss

Sen kväll med behöv av umgänge!

Snart ska nog våran vän A titta förbi oss :) Kände att allt va tråkigt ikväll så vi tar hit honom för att ha sällskap nu.. Isak sover, å vi har tråkigt å e pigga...
Imorgon lär väl stalin komma hit också å stanna tills på onsdag.. Undrar hur han hanterar hus med småbebbe i :P Tur att lille Isak inte skriker hela nätterna å oftast är glaa  :)

Disk och skrällmusik..

Idag har vart en... Tråkig seg dag.. Kanske beror på vädret. De känns som att de ända jag gjort är diskat.. Har diskat å diskat.. Diskat alla nappflaskor, nappar å grejjor till och sedan haft storkok med dom :)! Jag skickade även iväg jocke på fotbollsmatch så de resulterade i att jag va ensam med disk sammsugning och barn, men de klarar man väl av men inte med ett särskilt stort leende på läpparna!

Min lilla sötnos börjar bli så stoor.. Han väger ju nästan 8 kilo och är 69 cm lång, vilket är mycket för en 5 månaders... Tänk att han bara va 51 cm när han föddes... Vad fort de går!

Känner ett stort behov av att spela jättehög skrällmusik idag, de är såå skönt ibland!

Funderingar på om Josef "stalin" ska komma ner till sthlm snart.. De skulle va jättekul för han är en trevlig alltid glad och positiv "lantis" :) De kan vi stockholmare behöva :)

Musik, ryggont och barnanattande nu.. Puss

Sol och lördag!

Idag va de soool och jättevarmt! Så skönt! Har solat i stort sett hela dagen! Syster kom hit och vi solade på balkongen, gick utomhus och solade, och solade återigen på balkongen! Idag så ammade jag min lillprins UTOMHUS! Vad mysigt de va! Inte mitt bland folk då, utan på en bänk på gräsmattan här runt huset!

Nu e jag trött och seg och mitt lilla underverk har somnat så nu ska jag bo framför teven ett tag! Ciaao

Sol och mammagrupp

Idag är de fredag vilket betyder att de är mammagrupp! De är alltid trevligt :) Så ska väl snart åka upp til hagalund. Efter så ska jag upp till pappa/syster och hälsa på, vilket också alltid är trevligt!

Jag tror våren kanske har kommit igång på riktigt nu, de är superskönt. Längtar till sommaren när min lilla sparvell får sprattla omkring ute i solen på gräsmattorna, de ska bli skönt för oss båda att vara ute hela dagarna!

De gick för övrigt väldigt vä'ldigt bra att vaccinera Isak igår.. Jag va så nervös för han blev såååå ledsen förra gången men igår så pep han bara lite lite efter den andra sprutan, sen va han sitt vanliga jag och skrattade bara :)

Idag har Miccan och Pelle bjudit in till inflyttningsfest.. Ska väl kanske försöka släppa allt här hemma några timmat och kika förbi där.. Får se om jag kan/vill de ikväll!!

Nu är Jocke ÄNTLIGEN ledig igen, de ska bli sååå skönt! De är bra för lillskrutten att umgås mer med hans pappa också, vilket de inte alltid blir så mycket utav. Nu ska jag gå och fråga gullunge varför han bara gnäller och gnäller idag, vi ska ju förtusan åka snart å då måste man va gla!

Sol

Idag e de solsolsol och varmt! Sitter hemma hos mamma, min syster är också här! Min mammas balkong är nämligen supersupervarm så fort de är sol! Happy

God morgon!

Nu är jag klar med mina "morgonrutiner" och dagen kan börja! Jocke drar upp mig ur sängen innan han lägger sig efter att ha jobbat hela natten. Jag glor på vakna med the voice (vilket igentligen inte är så kul, men jag fastnar ändå) och häller i mig lagom mycket kaffe, myser med min lill prins och vaknar från min koma!

Idag ska vi till bvc.. Jag ska prata om hans mat, hans burkmatfasoner, natthistorier och amning som ska upphöra! Vi ska även vaccinera min lilla älskling, vilket känns otroligt jobbigt! Jag tycker de e så hemskt med dedär jätte-stackars-bäbis skriket.... Får se om jag får med mig Jocke, som vart hos tandläkaren och han somnade nyss och vi ska va där 11:30.. Han behöver ju sova...

Ska träffa M och hennes dotra kanske sen får vi se om de blir någon promenad med T och den nya bäbben i våran lilla krets! De känns faktist jättebra att ha mellanbebisen av oss 3.. M fick sin flicka i Juni, jag fick Isak i november och T fick sin i fredags... Dom kom med jämna mellanrum, och att min kom i mitten känns alldeles lagom!



Fail!

NEJ! De gick inte bra att duscha... Sista gången jag duschar när Isak "sover" och Jocke jobbar!

Kväll..... Igen...

Nu har jag vart ute med hunden och så har jag nattat barn. De va en lätt match idag, och jag hoppas att han inte tänker vakna så mycket inatt... Speciellt inte nu när jag ska duscha...! De är så jobbigt att ha en sambo som jobbar natt.. De blir krångel att hålla Isak vaken under tiden jag är ute med tindra, och så måste man snabbduscha ifall att han kanske vaknar å skriker. När man väl har kommit in i rutin och vant sig vid att han jobbar, ja då blir han ledig igen! Så ställer man omså efter några dagar när man är van, då börjar de om igen och han jobbar... Men jag ska inte klaga, jag har de ju bra som har han hemma flera dagar i sträck när han är ledig!

Idag har min kompis och hennes 10månaders gammla dotter vart här. De va trevligt, fast vi gjorde inget annat än vanligt.. Drack kaffe och roade och matade barn. Dom va så söta tsm och pillade på leksaker ihop. Men tösen pillade även min Isak i ögat så han blev lite ledsen men de gick lika fort över!

Nu är de kväll igen... Och hela dagen är slut.. De är skönt att de är ljusare längere på kvällarna nu! Nu ska jag duscha och sen ska jag klistra mig fast i soffan!

God natt :)


Lilleplutt är så söt så man får ont i hjärtat!

RSS 2.0