Liten liten med en liten liten i munnen!

Mysmys... Idag skulle jag till tandspecialist i stan, antog att dom skulle slita ut min tand som alla kollat på så många gånger.. Tog med min pappi eftersom jag, som den mes jag kan va, har fått tandläkarskräck efter alla tusen besök senaste månaderna. Det visade sig att jag tagit med pappa från hans jobb bara för att han ska höra att jag inte får ha socker i kaffet och titta när tanten som pratade tokigt lärde mig borsta gaddarna... Hehe ! Ingen utsliten tand idag heller då!

Åkte till unga-mamma-gruppen idag i Hagalund.. De va väl som vanligt... Isak lyckades välta min kaffekopp så de va kaffe överallt! Jag tycker att alla där som faktist har egna små godingar, borde veta att sånt händer ibland, att bäbisarmar kan bli 3 meter långa om man kollar bort en millesekund. Tydligen inte. Kände mig utpekad och som att alla tyckte jag va någon idiot typ... Jäjä.. JAG vet iaf att sånt kan hända! ( nej, kaffet va inte varmt, de va som vanligt med mitt kaffe iskallt. inget barn blev nerkaffad!)

Efter lite promenad i hagalund och en vända upp till syster min, gick jag till centrum. Hade ringt doktorn för att be dom kolla till mitt gullebarn, för han verkar bli förkyld å få någon dum hosta.. De va okey. Fick hostmeducin..



NU DEN STORA LILLA GREJJEN!
Min prins har fått en miniminitand idag! Idag fick han sin första första tand! Man ser dock inget, men man känner den.. Som en sylvass liten glasbit! Mammas bäbis har en tand. Woho!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0