Nu har jag fått tid, ork och lust!

Så nu kanske jag ska komma igång.. På riktigt.
Tiden går fort. För fort. Min lilla är stor.. Snart 5 månader gammal. All tid bara springer iväg och jag försöker springa med och hinna ta vara på tiden! Tänk att jag har min egna son, som jag älskar över allt annat och som älskar mig och ser upp till mig mest i hela hans lilla värld! Häftigt.

Häromdagen kom en ny liten prins till världen! Min vän Tessan fick äntligen sin lilla grabb! Gud vilken upplevelse! Eftersom att jag känner mig lite.... Ledsen... Över min förlossning som gick som den gick, så tyckte jag de va såååå kul att få vara med på Tessans, och se heeeela förloppet men från ett annat perspektiv. Hon va så stark och duktig! Och tänka sig att den lilla lilla människan äntligen kom till världen! Sen började jag tänka att oj, har min egna varit sååå liten? Ja de har han, men man tappar de så himmla fort. Helt plötsligt är dom så stora. Min egna kärlek va sååå himmla liten en gång, och nu e han en stor liten =)

Idag kom min mamma hem till mig vid 9 tiden och umgicks med oss. Dom stökar och tapetserar där så de va jobbigt för både henne och vovven Tuff att vara hemma. Senare åkte jag med syster till stan och handlade... massa strunt.. Men fick lite fina barnkläder iaf.. Men varför köper man aldrig något till sig själv?!?!
Nu ska jag mysa ner mig i soffan och bara vara en stund innan sängen!
    :)

RSS 2.0